Service en kwaliteit

Wij zijn in staat u een hoogstaande kwaliteit en de beste en snelste service te garanderen. Onze producten worden industrieel vervaardigd en staan onder continue controle van interne en externe laboranten. Bovendien is innovatieve kleur- en productontwikkeling (al dan niet op maat van de klant) een non-stop proces.

Logistiek platform

Silo’s plaatsen, silo’s bijvullen, zakgoed leveren : specifieke metiers binnen de transportsector waarvoor wij een team van gespecialiseerde chauffeurs hebben.
Zakgoed kan ook via binnenscheepvaart bij ons vertrekken en bij u in de buurt afgeleverd worden. Informeer naar de mogelijkheden en draag bij tot de verbetering van het milieu.
Een gloednieuw magazijn met 8000 palletplaatsen zorgt ervoor dat de hoogwaardige producten goed bewaard worden, een langere levensduur hebben en altijd voorradig zijn.

Werfadvies door onze experten

Nieuwe stenen of tegels plaatsen op een specifieke ondergrond onder specifieke werfomstandigheden? Ons  team van vertegenwoordigers en product line experts staat dagelijks voor u klaar om advies te geven.  Dit kan gaan van advies aan de toonbank bij de handelaar tot advies bij de aannemer op de werf.

Kwaliteitszorg

Kwaliteit start met de zorgvuldige selectie van grond- en hulpstoffen die op een stabiele manier aangevoerd worden. Het laboteam monitort naast de aangevoerde grondstoffen ook zeer nauwkeurig het productieproces en uiteraard het eindproduct.  Hierdoor voldoen onze producten aan alle Europese en nationale normeringen.

Doorheen het ganse productieproces wordt de kwaliteit minutieus opgevolgd:

Bewaken van de kwaliteit van grondstoffen
Permanente staalname van afgewerkte producten
Controle kleurengamma via spectrografie
CE gecertifieerde productieplant
BENOR kwaliteitskeurmerk
Integrale kwaliteitszorg maakt deel uit van ons DNA

Silo service

Een silo installeren is super eenvoudig.

Een paar dagen na uw bestelling, komen wij een aangepaste silo plaatsen op uw werf.

Indien u dat wenst, komt een technieker langs voor een vakkundige uitleg over de gebruiksvriendelijke bediening en het (zeer eenvoudige) onderhoud.

Als u de silo niet meer nodig hebt, komen wij die weghalen of verplaatsen naar uw volgende werf.

We werken met een netwerk van professionele handelaars in bouwmaterialen en lokale servicecentra verspreid over het ganse land. Ze hebben een eigen technische dienst, die paraat staat wanneer nodig. Zo bent u zeker van de beste en snelste service.

Productontwikkeling en kleuren

Ons eigen labo staat in voor de continue ontwikkeling van innoverende producten aangepast aan de bouwtechnische eisen in België. Producten kunnen op maat gemaakt worden in functie van uw bouwnoden.

De uitgebreide waaier aan kleuren van zowel ons Floor als ons Construct gamma zijn ontwikkeld in functie van de meest gebruikte gevelstenen, tegels en trends. Kleurontwikkeling op maat is ook mogelijk.

Download hier onze kleurenwaaier voor onze gekleurde mortels uit het Construct gamma!

http://diamur.be/wp-content/uploads/2020/11/Construct-Kleuren-Diamur_Timeless-Trendy.png

Download hier onze kleurenwaaier voor het voegen uit ons Floor gamma!

http://diamur.be/wp-content/uploads/2020/11/Floor_Kleuren_NL.png

Technische dienst

Een team van techniekers onderhoudt zowel de silo’s als de mengers en maakt dat deze steeds in perfecte staat bij u op de werf geïnstalleerd worden. Ze staan u eveneens bij voor een vlekkeloze opstart op de werf. Onze steeds bereikbare telefonische helpdesk helpt u reeds bij het merendeel van uw vragen.

Indien nodig zenden wij ook een mobiele interventieploeg naar uw werf om technische problemen in een mum van tijd te verhelpen en stilstanden tot een absoluut minimum te beperken.

Ontdek al onze producten