Ontdek de Diamur Servicepunten

Er is altijd een Diamur servicepunt in jouw buurt.

In de servicepunten biedt Diamur een uitgebreid gamma aan kwaliteitsmengsels voor elke vakman actief in de ruwbouw of afwerking.

Naast de gekende gamma’s voor de ruwbouwaannemer, voeger, vloerder of aannemer buitenaanleg zijn ook de laatste productontwikkelingen in de Diamur servicepunten te ontdekken. Zo is er het  LITEPLUS gamma van cementpleisters voor o.a. stukadoors en vloerders én de kaleimengsels voor de ruwbouwaannemer en de renovatie aannemer.

Een Diamur Servicepunt staat garant voor:

✔ Scherpe fabrieksprijzen
✔ Rechtstreeks advies van producent naar vakman
✔ Kwaliteitsproducten getest door een testpanel van professionals
✔ Alle producten en kleuren op stock
✔ 24/7 je bouwmaterialen afhalen (nachtsluis)
✔ Levering 2x/week waar je wenst

Diamur Servicepunt

Servicepunten in kaart

DIAMUR DIEPENBEEK

Diepenbeek servicepunt

Duifhuisweg 14 – 3590 Diepenbeek

 

Openingsuren:
maandag – vrijdag: 07:00 – 17u30


Contactgegevens: 

E-mail: diepenbeek@diamur.be
Telefoon: +32 (0)11 36 10 31

 

 

DIAMUR OOSTENDE

Oostende servicepunt

Ijslandstraat 9 – 8400 Oostende

 

Openingsuren:
maandag – vrijdag: 07:00 – 17u30


Contactgegevens: 

E-mail: oostende@diamur.be
Telefoon: +32 (0)59 36 03 33

 

 

DIAMUR ZAVENTEM

Zaventem servicepunt

Mercuriusstraat 26a – 1930 Zaventem

 

Openingsuren:
maandag – vrijdag: 07:00 – 17u30


Contactgegevens: 

E-mail: zaventem@diamur.be
Telefoon: +32 (0)2 669 91 99

 

Maak kennis met het uitgebreid Diamur gamma

01

Diamur Construct

Maak kennis met het uitgebreid Diamur Construct gamma. Van traditionele metselmortels, speciale mortels, gekleurde mortels tot voegmortel, kaleien, chippermortel en additieven.

02

Diamur Floor

Ontdek het uitgebreide Diamur Floor gamma, speciaal samengesteld voor vloerders. Of je nu werkt met pastalijmen, tegellijmen voor grootformaattegels, of juist behoefte hebt aan chape, ontkoppelingsmatten, hoekprofielen, glasprofielen of waterdichtingsmembranen. Noem maar op, wij hebben alles wat je nodig hebt om jouw tegelproject tot een succes te maken.

03

Diamur Techmix

Met dit compacte gamma biedt Diamur alles wat men in de burgerlijke bouwkunde nodig heeft om prefabstructuren vakkundig te monteren en af te werken. Stellen, opgieten en herstellen van betonnen elementen behoren tot de core business van elke ruwbouwaannemer. Maar ook het ondergieten van stalen structuren en installaties kunnen met dit gamma succesvol uitgevoerd worden. Logistieke nabijheid en levering op de werf zijn hierbij een troef.

De Diamur servicepunt troeven

Kwaliteit aan de beste prijs

Een professionele aannemer gebruikt graag producten van een onberispelijke kwaliteit. Diamur is een Belgisch kwaliteitslabel met een jarenlang opgebouwd imago van topkwaliteit. De controle hiervan gebeurt dagelijks in de eigen labo’s. De Diamur producten voldoen aan de vereiste normen voor professioneel gebruik. Eén van onze servicepunt medewerkers geeft je graag professioneel advies.

Persoonlijk advies

In een servicepunt staan ervaren technische medewerkers klaar om vragen te beantwoorden en professioneel advies te geven over het gebruik van de Diamur producten. Aandacht voor de kwaliteit tijdens de verwerking én advies op de werf zijn vandaag, met de almaar sneller evoluerende technieken op de bouwwerf, cruciaal voor de vakman.

En dat is net waar Diamur het verschil maakt: nabijheid en beschikbaarheid.
Dankzij de nabijheid van de productiesite in Antwerpen, een on-site labo kan Diamur nog korter op de bal spelen.

Enerzijds door:

• op de werf aanwezig te zijn
• anderzijds door snel producten op maat te produceren en te leveren

Beschikbaarheid is hierbij een grote troef. Bij gekleurde mortels komt het bijvoorbeeld vaak voor dat naar het einde van de werf een kleine
hoeveelheid te kort is. Vandaar dat alle producten, zowel in Antwerpen als in de servicecentra steeds voorradig zijn. Daarnaast is 24/7 afhaling (in een nachtsas) en twee keer per week levering op een gewenste locatie perfect mogelijk.

Persoonlijk advies Diamur

Belgische producten

Diamur is een Belgisch familiebedrijf dat ruime ervaring in de bouwsector opgebouwd heeft, een sterke band met de professionele aannemer onderhoudt en op een innoverende manier haar positie waarmaakt. De kwaliteitsmengsels worden zelf in de Diamur fabriek te Antwerpen geproduceerd.

Diamur Servicepunten

Vraag hier meer info over de Diamur Servicepunten


    Subscribe me your newsletter