Diamur Dealers

Naast de eigen Diamur Servicepunten is het volledige Diamur assortiment ook terug te vinden bij onze dealers Van den Braembussche Brugge, Gent én Eeklo. Op deze manier zijn de Diamur producten altijd dichtbij beschikbaar!

De troeven van een Diamur Dealer:

  • Flexibiliteit: er is altijd een Diamur dealer in jouw buurt
  • Dezelfde service: elk Diamur product is er steeds op voorraad zoals in het Diamur servicepunt – verkrijgbaar aan voordelige Diamur voorwaarden
  • Kennis & advies: De dealer medewerkers zijn intens opgeleid in de Diamur producten

Dealers in kaart

Van den Braembussche Brugge Bouwmaterialen

Pathoekeweg 188
8000 Brugge

Openingsuren:
Weekdagen 06:00 – 18:00
Zaterdag 06:00 – 12:00

Contactgegevens: 
E-mail: brugge@vandenbraembussche.be
Telefoon: 050 73 22 20

Van den Braembussche Eeklo Bouwmaterialen

Brugsesteenweg 303
9900 Eeklo

Openingsuren:
maandag – vrijdag: 06:00 – 18:00
Zaterdag 06:00 – 12:00

Contactgegevens: 
E-mail: eeklo@vandenbraembussche.be
Telefoon: 09 377 22 13

Van den Braembussche Gent Bouwmaterialen

Ottergemsesteenweg-Zuid 717a
9000 Gent

Openingsuren:
maandag – vrijdag: 06:00 -17:00
Zaterdag 06:00 – 12:00

Contactgegevens: 
E-mail: gent@vandenbraembussche.be
Telefoon: 09 376 70 30

Maak kennis met het uitgebreid Diamur gamma

01

Diamur Construct

Maak kennis met het uitgebreid Diamur Construct gamma. Van traditionele metselmortels, speciale mortels, gekleurde mortels tot voegmortel, kaleien, chippermortel en additieven.

02

Diamur Floor

Ontdek het uitgebreide Diamur Floor gamma, speciaal samengesteld voor vloerders. Of je nu werkt met pastalijmen, tegellijmen voor grootformaattegels, of juist behoefte hebt aan chape, ontkoppelingsmatten, hoekprofielen, glasprofielen of waterdichtingsmembranen. Noem maar op, wij hebben alles wat je nodig hebt om jouw tegelproject tot een succes te maken.

03

Diamur Techmix

Met dit compacte gamma biedt Diamur alles wat men in de burgerlijke bouwkunde nodig heeft om prefabstructuren vakkundig te monteren en af te werken. Stellen, opgieten en herstellen van betonnen elementen behoren tot de core business van elke ruwbouwaannemer. Maar ook het ondergieten van stalen structuren en installaties kunnen met dit gamma succesvol uitgevoerd worden. Logistieke nabijheid en levering op de werf zijn hierbij een troef.

De Diamur dealer troeven

Kwaliteit aan de beste prijs

Een professionele aannemer gebruikt graag producten van een onberispelijke kwaliteit. Diamur is een kwaliteitslabel met een jarenlang opgebouwd imago van topkwaliteit. De controle hiervan gebeurt dagelijks in de eigen labo’s. De Diamur producten voldoen aan de vereiste normen voor professioneel gebruik. Eén van de Van den Braembussche medewerkers in Brugge, Eeklo of Gent geeft je graag professioneel advies.

Persoonlijke service

Het aanbod is groot en de mogelijkheden uitgebreid. Bij de Van den Braembussche – Diamur dealers in Gent, Eeklo en Brugge kan je beroep doen op ervaren medewerkers die je bijstaan met advies. Diamur heeft de logistieke keten in België in eigen hand, waardoor ze flexibel kunnen inspelen op elke nood. De Diamur producten zijn steeds op stock in iedere kleur zodat je vlug bediend wordt.

Persoonlijk advies Diamur

Belgische producten

Diamur is een Belgisch familiebedrijf dat ruime ervaring in de bouwsector opgebouwd heeft, een sterke band met de professionele aannemer onderhoudt en op een innoverende manier haar positie waarmaakt. De kwaliteitmengsels worden zelf in de Diamur fabriek te Antwerpen geproduceerd.

Diamur Dealers

Vraag hier meer info over de Diamur Dealers


    Subscribe me your newsletter