Servicepunt Zaventem

Voor elke vakman in de ruwbouw of afwerking heeft Diamur vandaag de dag een aangepast gamma. Je kan nu ook bij ons terecht voor advies en afhaling in het nieuwe servicepunt te Zaventem. Diamur Zaventem is centraal gelegen in de Industriezone Delta Park en is vlot bereikbaar via de E40, afrit 21. Dankzij de nachtkluis kan je 24/7 je bouwmaterialen komen afhalen. Kant en klare metselmortel, chape en vloerlegmortel zijn ook ter plaatse verkrijgbaar.

Scherpe prijzen met rechtstreeks advies

Diamur Zaventem staat garant voor ervaring en zéér scherpe prijzen. Je ontvangt rechtstreeks advies over het gebruik van de producten van de producent. Doordat alles in België wordt geproduceerd kan je bovendien genieten van producten die volledig zijn aangepast aan de Belgische markt

Producten steeds op stock, in elke kleur

Snelle levering is gegarandeerd door een combinatie van een eigen logistiek apparaat en het nieuwe Zaventem servicepunt dat elk product in iedere kleur op voorraad heeft. Levering gebeurt 2x/week, waar je maar wenst. Daarnaast zijn producten op maat, voor zowel specifieke toepassingen als esthetische eisen, op zéér korte termijn verkrijgbaar.

Betrouwbare producten, getest door je concullega’s

Voordat elk product gecommercialiseerd wordt, wordt het uitvoerig getest door lokale aannemers. Dit komt de verwerking steeds ten goede.

Kom vanaf 16 augustus gerust een kijkje nemen, we leren je graag kennen!

Het Diamur team Zaventem

Elke werkdag doorlopend open van 07.00 tot 17.30 uur.
Gesloten op zaterdag en zondag.

Mercuriusstraat 26a • BE 1930 Zaventem •
+32 2 669 91 99 • zaventem@diamur.be

Het volledige producten gamma