Ontdek de extra Diamur Servicepunten

Diamur & Van den Braembussche slaan de handen in elkaar! Het volledige Diamur assortiment is nu ook beschikbaar bij Van den Braembussche bouwmaterialen in Gent, Eeklo én Brugge!

✔️ Flexibiliteit: er is altijd een Diamur servicepunt in jouw buurt. 

✔️ Dezelfde service: elk Diamur product is er steeds op voorraad – verkrijgbaar aan voordelige Diamur voorwaarden

✔️ Evenveel kennis & advies: Van den Braembussche medewerkers zijn intens opgeleid in de Diamur producten.

 

Van den Braembussche Gent Bouwmaterialen

Ottergemsesteenweg-Zuid 717a
9000 Gent

Openingsuren:
maandag – vrijdag: 06:00 -17:00
Zaterdag 06:00 – 12:00

Contactgegevens: 
E-mail: gent@vandenbraembussche.be
Telefoon: 09 376 70 30

Van den Braembussche Bouwmaterialen Eeklo

Brugsesteenweg 303
9900 Eeklo

Openingsuren:
maandag – vrijdag: 06:00 – 18:00
Zaterdag 06:00 – 12:00

Contactgegevens: 
E-mail: eeklo@vandenbraembussche.be
Telefoon: 09 377 22 13

Van den Braembussche - betoncentrale Brugge

Pathoekeweg 188
8000 Brugge

Openingsuren:
Weekdagen 06:00 – 18:00
Zaterdag 06:00 – 12:00

Contactgegevens: 
E-mail: brugge@vandenbraembussche.be
Telefoon: 050 73 22 20

Maak kennis met het uitgebreid Diamur gamma

01

Diamur Construct

Maak kennis met het uitgebreid Diamur Construct gamma. Van traditionele metselmortels, speciale mortels, gekleurde mortels tot voegmortel, kaleien, chippermortel en additieven.

02

Diamur Floor

Ontdek het uitgebreide Diamur Floor gamma, speciaal samengesteld voor vloerders. Of je nu werkt met pastalijmen, tegellijmen voor grootformaattegels, of juist behoefte hebt aan chape, ontkoppelingsmatten, hoekprofielen, glasprofielen of waterdichtingsmembranen. Noem maar op, wij hebben alles wat je nodig hebt om jouw tegelproject tot een succes te maken.

03

Diamur Techmix

Met dit compacte gamma biedt Diamur alles wat men in de burgerlijke bouwkunde nodig heeft om prefabstructuren vakkundig te monteren en af te werken. Stellen, opgieten en herstellen van betonnen elementen behoren tot de core business van elke ruwbouwaannemer. Maar ook het ondergieten van stalen structuren en installaties kunnen met dit gamma succesvol uitgevoerd worden. Logistieke nabijheid en levering op de werf zijn hierbij een troef.

De Diamur servicepunt troeven

Kwaliteit aan de beste prijs

Een professionele aannemer gebruikt graag producten van een onberispelijke kwaliteit. Diamur is een kwaliteitslabel met een jarenlang opgebouwd imago van topkwaliteit. De controle hiervan gebeurt dagelijks in de eigen labo’s. De Diamur producten voldoen aan de vereiste normen voor professioneel gebruik. Eén van de Van den Braembussche medewerkers in Eeklo, Brugge of Gent geeft je graag professioneel advies.

Persoonlijke service

Het aanbod is groot en de mogelijkheden uitgebreid. Bij de Van den Braembussche – Diamur servicepunten in Gent, Eeklo en Brugge kan je beroep doen op ervaren medewerkers die je bijstaan met advies. Diamur heeft de logistieke keten in België in eigen hand, waardoor ze flexibel kunnen inspelen op elke nood. De Diamur producten zijn steeds op stock in iedere kleur zodat je vlug bediend wordt.

Belgische producten

Diamur is een Belgisch familiebedrijf dat ruime ervaring in de bouwsector opgebouwd heeft, een sterke band met de professionele aannemer onderhoudt en op een innoverende manier haar positie waarmaakt. De kwaliteitmengsels worden zelf in de Diamur fabriek te Antwerpen geproduceerd.

3 nieuwe Diamur Servicepunten

Vraag hier meer info over de Van den Braembussche - Diamur Servicepunten


    Subscribe me your newsletter