ZOMERVERLOF 2023

Zomerverlof

Wij nemen ons jaarlijks zomerverlof van maandag 10 juli tot en met vrijdag 4 augustus.
Gedurende deze periode zullen onze diensten beschikbaar blijven, maar met beperkte bezetting draaien.

Hierbij wat meer informatie: 

Sluitingsdagen :

Op vrijdag 21 juli zijn we volledig gesloten. Er worden dan geen leveringen uitgevoerd en er kunnen geen afhalingen gebeuren.

Kantooruren : Ons kantoor is open tijdens het verlof van 8u00 tot 15u00.
Let op: de servicepunten zullen gesloten zijn!

Siloplaatsingen/-verplaatsingen / technische interventies / mortelstaalservice : zijn beperkt mogelijk in de verlofperiode.

Silovullingen :

– In de week van maandag 10 juli tot vrijdag 14 juli kunnen alle bulkproducten zowel ongekleurd als gekleurd geleverd worden.

– In de weken van maandag 17 juli tot woensdag 19 juli, en van maandag 24 juli tot vrijdag 28 juli kunnen enkel ongekleurde bulkproducten geleverd worden.

Zakgoed :

Standaard zakgoed Diamur Construct, Diamur Floor en Diamur Techmix is verkrijgbaar tijdens de verlofperiode. Producties op bestelling zijn niet mogelijk van maandag 17 juli tot en met vrijdag 28 juli. Afhalingen kunnen gebeuren van 8u tot 12u, en moeten ten minste 1 dag op voorhand aangemeld worden.

Aangezien er slechts een beperkt aantal transporteurs in deze periodes rijden, is het aantal beschikbare leveringen sterk beperkt en worden de bestellingen op een “First come, First serve”-basis toegewezen. Wij verzoeken u dan ook om de nodige bestellingen ruim op voorhand door te geven.

Graag verzoeken we u om uw eindklanten (aannemers, werfleiders) van deze verlofregelingen op de hoogte te brengen en samen met hen de nodige voorzieningen te treffen